Certifikati i priznanja

Certifikat kvaliteta

Certifikat kvaliteta ISO 9001 je međunarodni standard, koji promovira shvatanje procesa razvoja, primjene i učinkovitosti sistema upravljanja kvalitetom, kako bi se zadovoljile potrebe kupaca i samim tim povećalo njihovo zadovoljstvo. Certifikat kvaliteta dobili smo 1999. godine.
> prenesite na svoj računar

Porodično odgovorno preduzeće

Za dobijanje certifikata bilo je potrebno usvojiti najmanje tri parametra kako uskladiti obiteljski i profesionalni život. Jer želimo te mjere koliko god je moguće provesti u praksi, odlučili smo usvojiti dodatnih osamnaest kriterija. Među njima najvažniji su bonus sati za djecu, fleksibilna pauza, dan otvorenih vrata i djeca u kompaniji. Ubrajamo se u prvih 18 kompanija u Sloveniji, koje su 2010. godine dobili puni certifikat porodično odgovornog preduzeća.

Akreditacijski certifikat prema ISO/IEC 17025:2005

Certifikat potvrđuje konzistentnost našeg kalibracijskog laboratorija sa zahtjevima standarda kvaliteta SIST EN ISO/IEC 17025:2005.

Evropski standard EN 14727

Certifikat potvrđuje, da laboratorijski namještaj Lab Interior ima odgovarajuću kvalitetu i pouzdanost, i dokazuje da su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa strogim zahtjevima u EU.

Evropski standard EN 13150

Certifikat potvrđuje, da radne ploče za laboratorije Lab Interior imaju odgovarajuću kvalitetu i pouzdanost, i dokazuje da su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa strogim zahtjevima u EU.

Evropski standard EN 14175

Certifikat potvrđuje, da digestori Lab Interior imaju odgovarajuću kvalitetu i pouzdanost, i dokazuje da su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa strogim zahtjevima u EU.

Certifikat LGBT friendly

Ovim certifikatom smo se obavezali boljem razumijevanju temeljnih ljudskih prava LGBT osoba, inkluzivnom okruženju za LGBT uposlenika, podizanju svijesti uposlenika o pružanju ponuda i usluga za LGBT korisnike te povećanju osjetljivosti u otkrivanju kršenja prava LGBT osoba u radnom i korisničkom okruženju.

Povelja o različitosti

Potpisivanjem ovog dokumenta obavezujemo se razvijati organizacijsku kulturu koja se zasniva na jednakim mogućnostima, međusobnom poštovanju, prihvatanju i uključivanju drugačijih zaposlenika; stvaranje raznolikog i inkluzivnog radnog okruženja; poštivanje i širenje načela različitosti na svim razinama organizacije: predanost i odgovornost, komunikacija (unutrašnja/ vanjska), uzor / primjer: prepoznavanje različitih kupaca; formulisanje politike različitosti širenje i informisanje o našoj opredjeljenosti za Povelju i rezultata politike raznolikosti prema svima.

Europska poslovna nagrada - Razvijanje radnog okruženja i zaposlenika

Među 150 000 kompanija iz 33 zemlje, naša kompanija je postala europski pobjednik prestižnog poslovnog takmičenja u kategoriji Workplace & People Development. U Mikro + Polo kompaniji  smo inovativnim i hrabrim pristupima zaposlenicima, dokazali da radno okruženje može biti ugodno i opušteno te da su to faktori koji pozitivno utiču na poslovanje kompanije. Ovo evropsko priznanje je potvrda  da je prepoznata i naša dobra praksa na nivou EU.
Prije toga,  postali smo  nacionalni pobjednici u ovoj kategoriji.

Starijim prijateljska/prijatna kompanija

Nagrade su prvi put uručene kao dio ASI projekta – seniori;  tokom godina oni teže ka izboru za nagrađivanjem  posebnih projekata. Naša kompanija pobijedila je u kategoriji srednje velikih.

Priznanje : “Podravska  kompanija” izabrani od strane čitalaca novina Večer.

Čitatelji također glasaju o izboru najboljih podravskih kompanija i zaposlenika, u organizaciji novina Večer. Izabrali su našu kompaniju  kao najbolju za 2016. godinu.

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.