Novosti

Otkrijte savršenu formulu!

28.2.2019

Poštovani kupci,

Laboratoriji koji obavljaju analitičke analize kao što su kromatografija ili masena spektrometrija, moraju imati visoku razinu povjerenja u podatke koje dobivaju. Korištenje otapala s visokom čistoćom je obavezno kako bi se izbjegle neprihvatljive razine nečistoća, što može rezultirati pogrešnim pozitivnim očitanjima ili pogreškama koje zahtijevaju dodatni rad za ponavljanje eksperimenata.

Honeywell Research Chemicals i laboratoriji treće strane proveli su sveobuhvatne studije koje uspoređuju performanse i kvalitetu vodećih proizvođača otapala visoke čistoće na tržištu. Da biste saznali više o vrhunskom profilu nečistoća i niskoj varijaciji lota-do-lota Honeywellovih visoko-čistih Chromasolv™ otapala, još danas preuzmite brošuru.Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.