The Workplace and Development Award


 

Dobrodošli u svijet laboratorija

Kompanija MIKRO+POLO već 30 godina ostvaruje svoju misiju – riješiti sve probleme kupca sa kojima se susreću u svom laboratorijskom okruženju.

Za uspješno povezivanje više od 4000 kupaca s jedne i 300 dobavljača sa druge strane, zadužena su više od 100 uposlenika u Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Profesionalnost osiguravamo sa 25 visoko obrazovanih prodajnih predstavnika iz različitih oblasti: hemije, biohemije, mikrobiologije, zdravstvene njege, farmacije, itd., koji godišnje naprave više od 9000 prodajnih obilazaka. Naš prodajni program obuhvata više od 500.000 proizvoda; većina njih je predstavljenih i dostupnih na prvoj slovenačkoj web aplikaciji (market.mikro-polo.si).

Posebno smo ponosni na vlastitu marku laboratorijskog namještaja LAB INTERIOR, sa kojim smo opremili 1000 laboratorija u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i drugdje u svijetu.

Naš moto »Vaš partner za laboratorij« ovdje stvarno vrijedi. Iskušajte nas!


Proizvodi i usluge

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.