Digitalna transformacija kompanije Mikro+Polo

U okviru operacije provest će se nadogradnja i kupnja novog softvera za uvođenje digitalnog poslovnog modela u program Lab Interior. U cilju povećanja kibernetičke sigurnosti otklonit će se nedostaci već provedenog penetracijskog testa.Ključni projekt unutar operacije je uvođenje digitalnog poslovnog modela - Lab Interior. Novi softver bit će integriran s ERP SAP-om i omogućiti daljnje širenje i razvoj programa proizvodnje laboratorijskog namještaja. Transformacija će biti temelj za Industriju 4.0 – srednjoročni cilj. Provest će se prijenos i nadogradnja Market online trgovine te nadogradnja analize poslovnih podataka, razvoj digitalne kulture i digitalnih kompetencija uposlenika.

Projekat sufinansiraju Republika Slovenija, Ministarstvo za ekonomski razvoj i tehnologiju i Evropska unija iz Evropskog fonda za regionalni razvoj. Više na stranici www.eu-skladi.si.


Uspostavljanje proizvodnih kapaciteta i nabavka nove tehnološke opreme za proizvodnju specijalizovanog "custom made" laboratorijskog namještaja i digestora, namijenjenih rješavanju izazova epidemije COVID-19

U sklopu projekta realizovaćemo:

  1. Nabavka novih mašina sa ciljem uspostavljanja proizvodnje specijalizovanog "custom made" laboratorijskog nameštaja i digestora za opremu:
    • mikrobiološke, biotehnološke i molekularne laboratorije u kojima se odvija razvoj, ispitivanje i proizvodnja vakcina, lijekova, flastera i kapi protiv COVID-19;
    • ijagnostičke laboratorije i mobilne dijagnostičke COVID-19 laboratorije na terenu, gdje obavljaju testiranje-dijagnostiku na COVID-19 i druge viruse.
  2. Ispitivanje ispravnosti i adekvatnosti rada novih mašina i uređaja i njihova integracija u proizvodni proces..


Projekat sufinansiraju Republika Slovenija, Ministarstvo za ekonomski razvoj i tehnologiju i Evropska unija iz Evropskog fonda za regionalni razvoj. Više na stranici www.eu-skladi.si.

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.