Društvena odgovornost

Kompanija Mikro+Polo od svog osnivanja puno pažnje posvećuje društvenoj odgovornosti. Naša poslovna politika temelji se na održivom razvoju i poslovanju kako u odnosu sa našim kupcima, poslovnim partnerima i uposlenicima, tako i u i okruženju u kojem se nalazimo. Svjesni smo svojih moralnih obaveza o činjenju dobrog, kako bi stvorili dodatnu vrijednost za društvo i poboljšali kvalitet života.

Vjerujemo da je društvena odgovornost jedini pravi način za razvoj poslovanja jer veće zadovoljstvo uposlenika donosi konkurentsku prednost, konsoliduje poslovne veze, donosi nove mogućnosti i jača dobre odnose sa zajednicom.

U Našoj hemiji napisali smo da smo u svom radu fokusirani. Ne možemo sve odjednom, ne možemo voditi sve bitke u isto vrijeme. U društvenoj odgovornosti nije ništa drugačije. Čak i da želimo, ne možemo odgovoriti na sve zahtjeve koje primimo. Stoga smo odlučili pomoći socijalno ugroženim porodicama i djeci u našem lokalnom okruženju kroz suradnju s udrugom UP-ornik i Institutom Mirno more, a također podržavamo i aktivnosti kojima promovišemo prirodne nauke, posebno hemiju među mladima.

Društveno odgovorno poslovanje je postao način života i rada naše kompanije, a uključena je svaki dan u našoj poslovnoj strategiji.

Jer nam je stalo!

 

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.