Društvena odgovornost

Mikro+Polo proglašen je »državnim pobjednikom« u prestižnom evropskom takmičenju

13.09.2019.

MIKRO + POLO, vodeći slovenski dobavljač laboratorijskih proizvoda, proglašen je "državnim pobjednikom" European Business Awards 2019, jednog od najvećih svjetskih poslovnih natjecanja.

Na listi od 2.753 kompanije  koje su se natjecale, MIKRO+POLO  je proglašen "Ones to Watch" od strane komisije nezavisnih sudaca koja uključuje poslovne lidere, političare i naučnike. Kompanija koja broji 115 zaposlenih prepoznata je kao najbolja slovenačka kompanija u kategoriji radnog okruženja i razvoja zaposlenika i predstavljat će Sloveniju u završnoj fazi natjecanja.

Adrian Tripp, izvršni direktor konkuretne kompanije je izjavio: "Ovo je važno postignuće i MIKRO+POLO je izvanredan lider u svojoj oblasti. Biti izabran za nacionalnog pobjednika znači da kompanija pokazuje puno inovacija, etike i uspjeha i jedna je od najboljih u Europi. "

Završno kolo svečane ceremonije održava se u Varšavi, Poljska, 3. i 4. decembra ove godine, gdje će biti uručene i sve nagrade ovog prestižnog poslovnog takmičenja.

Konkurs za European Business Awards održava se već 12. godinu zaredom, a njegova glavna svrha je razvijanje jače i uspješnije poslovne zajednice u Evropi. Žiri je ove godine pregledao više od 120 000 kompanija iz 33 zemlje.Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.