Društvena odgovornost

Za jednakost. Protiv kulture mržnje.

30.06.2020.

U Mikro+Polo kompaniji  i ove godine pridružili smo se kampanji »Podržite paradu, objesite zastavu«. U ponedjeljak, 29. juna, objesili smo dugačku zastavu kako bismo obilježili godišnjicu prve Parade ponosa u Mariboru, koja se ove godine zbog epidemiološke situacije nije mogla organizovati.

Kao LGBT-kompanija, pokazali smo našu podršku za LGBTQIA+ * zajednicu. Čvrsto vjerujemo u kulturu prihvatanja, tolerancije i uključivanja svih, bez obzira na razlike u religiji, rasi, vjerovanjima, seksualnoj orijentaciji ... svijet budućnosti je svijet različitosti. Na ovo smo se i obavezali potpisivanjem Povelje o raznolikosti.

* Lezbijke, gej, biseksualne, transrodne, queer, interseksualne i aseksualne; +: sve ostale seksualne orijentacije koje nisu obuhvaćene drugim izrazima.

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.