Društvena odgovornost

Podržavamo kreativnost i proaktivnost mladih

11.12.2020.

Surađujemo sa Sportskom akademijom Proelium


Ove godine udružili smo se s Akademijom Proelium, gdje se 40 perspektivnih sportaša iz različitih sportova iz naše regije proaktivno i praktično priprema za život u vrhunskim sportovima. Većina ih se već može pohvaliti nacionalnim naslovima u svojoj kategoriji, neki i europskim naslovima i mnogim uspjesima na međunarodnim takmičenjima.Starosna dob ovih sportaša je između 11 i 18 godina.

Prikupljanje sredstava također je dio vrhunskog sporta. Zbog toga je akademija pokrenula projekt "Moj prvi posao/moj prvi sponzor" - takmičenje u pripremi najbolje ponude potencijalnim sponzorima.

Projekt uključuje kompanije  koje perspektivnim sportašima, talentima i mladim nadama daju priliku da osvoje svoje prvo sponzorstvo. Tako smo posljednjih sedmica mogli vidjeti prilično puno mladih ljudi oko naše kompanije koji su fotografisali,  snimali ... istraživali podatke na Mikro + Polu i radili mnoge druge stvari kako bi nas impresionirali.

U decembru će naše stručno povjerenstvo ocijeniti rad mladih i nagraditi najbolje. Njihove "proizvode" možete vidjeti na Instagramu i Facebooku - potražite hashtagove #proeliumacademy #proelium #mikropolo #mojprviposel #mojprvisponzor 


 

 

 

 

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.