Društvena odgovornost

Postali smo društveno odgovoran poslodavac

11.11.2021.

Početkom novembra 2021. godine Ekvilib institut nas je obradovao viješću da smo postali dobitnici krovnog pristupnog certifikata Društveno odgovorni poslodavac. Za nas je to potvrda dobrog rada u sva četiri područja društvene odgovornosti:
  • organizacijsko upravljanje ili integrisano adresiranje društvene odgovornosti, što uključuje upravljački dio sa strategijom, izvješćivanjem, predanošću menadžmenta itd.,
  • uključenost u zajednicu, okoliš i opći dio upravljanja zaposlenicima, usklađivanje posla, obitelji i privatnog života (ovo je certifikat kompanije za obitelj, koji imamo već 13 godina),
  • međugeneracijska suradnja i
  • sigurnost i zdravlje na radu koje smo ove godine uvelike nadogradili projektima POLET i Jaki i zdravi.

Za pristupni certifikat morali smo uvesti 12 osnovnih mjera i napraviti plan uvođenja daljnjih 40, jer smo sljedeće godine odlučili dobiti certifikat Advanced 2. Cilj nam je postati prva slovenačka kompanija s društveno odgovornim poslodavcem Advanced 3 certifikat, koji je certifikat najviše razine.

Certifikat predstavlja opredjeljenje za još sistematičniji pristup u oblasti društvene odgovornosti i redovnog eksternog, revizorskog pregleda naših mjera.
Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.