Kompanija

Od male radionice gdje smo počeli sa namotavanjem zavojnica i za proizvodnjom transformatora, postali smo poznata slovenska kompanija. Ideje našeg osnivača, gospodina Vojka Podgornika, uvijek su nas postavljale na vodeću poziciju. Bili smo pioniri u programu prodaje, organizaciji kompanije i načinu nastupa na tržištu. Prvi smo ponudili vlastiti slovenski katalog laboratorijske opreme, pribora i hemikalija i prvi osnovali vlastiti inženjering za proizvodnju laboratorijskog namještaja.

Danas smo najveći dobavljač za laboratorije u Sloveniji. Još uvijek smo jedini koji objavljujemo svoj katalog na slovenskom jeziku. Naš odjel inžinjeringa je tokom godina je izrastao postao snažan i prerastao je granice Slovenije.

Dužnost svih nas, koji svaki dan ulazimo u MIKRO+POLO je rast. Naš osobni rast i rast naše kompanije. Tako ćemo za našu kompaniju i za nas, svakog pojedinca, obezbijediti bolje sutra. Do ovog cilja ćemo najlakše doći tako što ćemo se usuditi biti drugačiji, biti jednostavni i iskreni jedni prema drugima i prema našim partnerima. I naravno - da najviše zahtjevamo od sebe, ne od drugih. I ako pri tome budemo pametno koristili naše male sive ćelije, put do pobjede je zagarantovan.


PRED NAMA JE SJAJNA BUDUĆNOSTI!Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.