Mišljenje kupaca

Težimo da naše usluge i sveobuhvatna podrška budu na visokoj razini, pa nam je Vaše mišljenje i zadovoljstvo sa našim uslugama je vrlo važno.

Sve što je potrebno za naš laboratorij, dobivamo na jednom mjestu. U potpunosti smo zadovoljni vašom ponudom, posebno naglašavamo korektan i prijateljski odnos prema našim korisnicima.
Zavod za zaštitu na radu i zaštitu okoliša Maribor, ispitni laboratorij
Maja Popović
Hemikalije od Vas kupujem više od 10 godina. Vrlo smo zadovoljni načinom nabave, brzinom isporuke, kvalitetom proizvoda, dostupnošću različitih individualnih mogućnosti i vrlo konkurentnim cijenama.
Maribor Univerzitetski medicinski centar, Laboratorij za medicinsku genetiku
asist.dr. Boris Zagradišnik, dr.med., voditelj laboratorija
U okviru pripremnih i provedbenih faza vaša kompanija dokazuje da ste profesionalci spremni slušati potrebe kupaca, fleksibilni i sposobni pronaći optimalno rješenje u svakoj situaciji. Sada, kada je laboratorij opremljen, može se reći da smo vrlo zadovoljni i da su zahvaljujući vašoj kompaniji naše laboratorije čak i bolje od naše početne ideje. Dobili smo više nego što smo očekivali. Vi ste uzor poslovnog partnerstva, preporučujemo vas svima.
Univerzitet u Ljubljani, Farmaceutski fakultet
dr. Borut Božič, dekan
Surađujem sa vašim serviserima, sa čijom profesionalnošću i brzinom sam vrlo zadovoljna. Zadovoljna sam i suradnjom sa skladištem, koje zovem zbog zamjene smole za prečišćavanje vode. Voljela bih da imate više servisera, jer su ovi jako zauzeti i ponekad moramo čekati, iako se oni trude da poravke urade što je moguće prije.
Zavod za javno zdravstvo Maribor
Jasna Hansel Lubej
U Hotelu Mons pripremili ste dobru prezentaciju e-poslovanja, zbog koje ide zahvala cijeloj Mikro+polo kompaniji. Pohvaljujem vaš odnos prema kupcima, jer ste uvijek spremni odgovoriti na pitanja. Vi ste veliki tim i nadam se da ćete u takvi i ostati. Cijeloj ekipi kompanije želim poslovni uspjeh.
Univerzitet u Ljubljani, Veterinarski fakultet Institut za patologiju, forenzičku i administrativnu veterinarsku medicinu
Jurij Omahen
Jako sam zadovoljna suradnjom sa vašom kompanijom K. Imate vrlo ljubazno osoblje koje je odgovorno i profesionalno. Vaši proizvodi zadovoljavaju sva moja očekivanja.
Pivka d.d., Pivka
Nataša Štefič, voditelj kvalitete
S našim uslugama, jako sam zadovoljna. Vi ste vrlo odgovorni, profesionalni i tačni. Također imate dobre cijene i pakiranje materijala u količinama koje odgovaraju našim potrebama. Zadovoljna sam sa svim vašim uposlenicima jer brzo odgovaraju na sve upite i daju dobru tehničku pomoć. Također brzo dobijem specifikaciju za sirovine, jer imamo problema s nekim dobavljačima a na Vas se može uvijek osloniti.
AHA Plastik, PE Tehnochem, Ribnica
Mojca Klarič
Poslije početnih teškoća nakon kupovine aparata Curatur 601 imali dobru suradnju sa serviserima i proizvođačima u Njemačkoj tako da je sada dvije godine aparat potpuno ispravan.
Dom zdravlja Celje
Petra Rosina, fizioterapeutkinja
Suradnjom sa vašom kompanijom smo vrlo zadovoljni, jer imate brz odzivni čas, fleksibilni ste, i slušate naše potrebe.
Medicinski fakultet Ljubljana, Institut za anatomiju
Nataša Pollak Kristl
Godine 2014 je Hygienicum, jedan od vodećih privatnih laboratorija za hranu u Austriji vodećih privatnih laboratorija za hranu u Austriji, izgrađena kao potpuno nova laboratorija. Vaša kompanija je odabrana kao partner za dizajn i izgled našeg objekta. Nastup u planiranju i izgradnji objekta je odličan u svakom pogledu; kako u pogledu cijene, obuke, usluga, kao i rasporeda. Zahvalni smo za ovo partnerstvo, koji je jedan od najvažnijih elemenata u našoj uspješnoj povijesti nove zgrade.
Hygienicum, Institut für Mikrobiologie & Hygiene-Consulting GmbH, Graz
Dr. Michael Stelz, generalni direktor
Poslovanje sa kompanijom Mikro+Polo je u našoj oblasti dobro. Sa proizovodima i vašim prodajnim predstavnicima smo vrlo zadovoljni.
Opšta bolnica Celje, Centralna sterilizacija
Albina Gabrovšek, viša medicinska sestra
Sa kompanijom Mikro+Polo smo vrlo zadovoljni. Stručni savjeti nam često pomažu u odabiru opreme i kvalitetnog obavljanja posla. Servis svoj dio obavlja vrlo kvalitetno. Posebno smo bili sretni brzom isporukom proizvoda proizvođača Kugel. Takav nivo suradnje može služiti kao primjer i isti želimo da bude u budućnosti.
Medicinski fakultet Ljubljana, Institut za sudsku medicinu
Olga Balažič, univ.dipl.org.
Sa vašom kompanijom dugo vremena uspješno surađujemo i sa vašim smo radom vrlo zadovoljani. Osoblje je ljubazno i odgovorno. Posebno bih pohvalila profesionalnost usluga servisne službe, koji su uvijek brzi u odgovorima na naše povremene probleme. Nadamo se da ćemo surađivati dobro i u budućnosti.
Komunalno preuzeće Velenje
Alenka Štramcar, dipl.inž.kem.teh., vodja laboratorija
Do sada smo vrlo dobro surađivali, odzivni čas servisa je vrlo kratak, a također serviseri su na raspolaganju da putem telefona pokušaju odgovoriti na naša pitanja.
Univerzitetski klinički centar Ljubljana, Pedijatrijska klinika
Dušanka Lepej, , dr. med.
Sa vašim poslovanjem smo vrlo zadovoljni.
Apoteka Soča, Ljubljana
Melita Dolenšek, mag. farm., vodja apoteke
Vrlo smo zadovoljni sa suradnjom koju imamo u posljednjih nekoliko godina u oblasti istraživanja sa kompanijom Mikro+Polo. Uvijek ste se trudili slušati naše želje, naše probleme i upite koji se odnose na proizvode vrlo brzo se prosljeđujujete proizvođaču. Dostava je uvijek provedena u dogovorenom roku što je za slovenske prilike za svaku pohvalu. U budućem radu i dalje ćemo nabavljati proizvode koje dobavlja Mikro+Polo.
Univerzitet u Ljubljani, Medicinski fakultet, Medicinski Center za molekularnu biologiju
doc.dr. Mirjana Liovic
Za vašu kompaniju odlučili smo se na temelju dugogodišnjeg iskustva i preporuke. Konkretno, odabrali smo za vas zbog visoke profesionalnosti. Sada, kada je laboratorij opremljen, uvjereni smo da smo donijeli ispravnu odluku, pogotovo što smo zahvaljujući vašim idejama i prijedlozima dobili laboratorij bolji nego što smo zamišljali. Suradnja sa vašom kompanijom donijela nam je više nego što smo očekivali.
Atotech Slovenija, proizvodnja hemijskih proizvoda d.d.
dr. Marijana Rebernik, direktorica
Referent prodaje u odjelu Market uvijek ljubazno pomaže pri rješavanju problema prilikom naručivanja.
Opća bolnica Slovenj Gradec, apoteka
Robom koju sam dobio iz vaše kompanije, jako sam zadovoljan. Komunikacija je na visokom nivou, kao i dobava, te sve ostale informacije.
Održavanje računarske opreme i programa
Domen Žvegler s.p.
Vrlo sam zadovoljan visokom razinom profesionalnosti, brzim odgovorima i dostupnošću prodajnih predstavnika, koji su nam dali izvrsnu podršku pri kupovini odličnoga stereo-mikroskopa Leica M205 C.
Poljoprivredni institut Slovenije, Ljubljani
dr. Jaka Razinger, istraživač
Naš ste poslovni partner dug niz godina. Profesionalnost, kvalitet, brzi odgovori i spremnost da pomognete su karakteristike vašeg tima.
Psihijatrijska bolnica Ormož
Jadranka Laura, dipl.ing.lab.biomed., voditelj laboratorija
Prije nekog vremena smo kupili ELISA čitač proizvođača Thermo Scientific. Pri odlučivanju koji aparat je najprikladniji za naš rad i koji kupiti, vaši stručni saradnici i su nam bili od velike pomoći. Čak je i sama instalacija aparata i edukacija bila na visokoj razini. Najveće mi je zadovoljstvo, da kada nastanu neki problemi prilikom korištenja aparata, kontaktiram vašu stručnu saradnicu, koje je do sada lako rješavala svaki problem.
Univerzitet u Ljubljani, Veterinarski fakultet, Institut za fiziologiju, farmakologiju i toksikologiju
Boštjan Drolc
Imam iskustvo sa servisom, čiji odziv je dobar, rješavanje problema ćemo nastaviti poboljšavati, posebno suradnju oko servisa za rijetke aparate u inostranstvu.
Univerzitetska Klinika za plučne i alerijske bolesti Golnik
doc.dr. Matjaž Fležar, dr.med., spec., direktor
Sa vašim radom smo vrlo zadovoljni. Vaše usluge su izvedene u kratkom roku, na kvalitet nemamo nikakvih prigovora.
Snaga d.o.o., Ljubljana
mag. Lidija Čepon
Izuzetno smo zadovoljni s uslugom vaših servisera, njihovom stručnošću, brzinom i ažurnošću, posebno ljubaznošću. Hvala vam na svemu!
Dom zdravlja Laško
Vesna Ratej, mag., glavna medicinska sestra
Iskreno vam se zahvaljujem za vaš trud i napor koji ulažete i korektno poslovanje.
Privatna fizioterapija Fizikal, Destrnik
Sdki Hussain
Sa kompanijom Mikro+Polo poslujem već više od 10 godina. Usluge su profesionalne, visoke kvalitete, odgovori vrlo brzi, rok isporuke kratak. Mi klijenti smo vrlo zahtjevni i kritični, ali predstavnici Mikro+Polo znaju slušati i odgovoriti na naše stroge i zahtjevne kriterije. Tako nam omogućavaju da testiramo aparate i proizvode, pronalaze odgovore na sva naša pitanja i na kraju nam donesu proizvod, predstave nam ga i testiraju. Oni su uvijek spremni da nam pomognu riješiti problem, čak i ako aparat više nije pod garancijom. Samo tako dalje.
Univerzitet u Ljubljani, Fakultet Zdravstvanih nauka
Suzana Košenina
Laboratorijski namještaj je super! Online prodaja je simpatična, pregledna i sa mnogo opcija pretraživanja proizvoda.
Pekarna Pečjak d.o.o., Trzin
Mojca Gostečnik,
Lično sam vrlo zadovoljna sa vašim poslovanjem, jer mi uvijek pomognete savjetima za imuno bojenje. Nadam se dobroj suradnji i u budućnosti.
Opšta bolnica Slovanj Gradec, odjeljenje za patologiju
Jerneja Leskovec, univ.dipl.inž.biokem.
Poslovanjem sa kompanijom Mikro+Polo smo vrlo zadovoljni.
Univerzitetski klinički centar Ljubljana, Odjeljenje za patomorfologiju i citopatologiju
dr. Snježana Frković Grazio
Mikro+Polo je pouzdana kompanija sa kojom surađujemo dugi niz godina. Posebno bih pohvalila prodajne predstavnike i servisere.
Medicinski fakultet Ljubljana, Institut za ćelijsku biologiju
Sanja Čabraja
U našoj kompaniji smo izuzetno zadovoljni uslugama. Konkretno, volimo vašu podršku stručnih saradnika, jer su vrlo profesionalni i brzo rješavaju naše probleme.
Favn d.o.o. – Ljekovita moć bilja, Grosuplje
Luka Wechtersbach
Poslovanjem sa kompanijom Mikro+Polo, koje traje dugo vremena,vrlo smo zadovoljni, jer je Vaš rad korektan, profesionalan i brz.Osoblje je prijatno, prijateljski raspoloženo i dobro vlada informacijama o proizvodima. I samim proizvodima smo zadovoljni,jer su kvalitetni i cijene su dobre.
Univerzitetski klinički centar Maribor, Centralna sterilizacija
Milena Belšak, dipl. medicinska sestra
Koristimo prijenosni respirator za novorođenčad. Pri upotrebi nismo imali nikakvih problema i bili smo do sada zadovoljni.
Opšta bolnica Murska Sobota
Goran Larnsak, dr.med.
Pohvalio bih vaš aktivni rad u širenju propagande o važnosti hemije, pogotovo među mladima. Mnogi od vas su pomogli da mladi ljudi uče hemiju s razumijevanjem. Hemičaru puno znači, da zna kako da se uključi u ovu oblast. Hvala vam!
Tadej Jezernik, učenik Škole rudarstva i zaštite okoliša Velenje

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.