Novosti

NewEngland BioLabs i Cell Signaling Technology

20.02.2018.

Trebaju vam kvalitetni reagensi za rad sa RNK?

Ili možda antitijela koja omogućuju pouzdane rezultate, svaki put?
NewEngland BioLabs


Kao priznati lider u području restrikcijskih enzima, NEB je izgradio svjetsku reputaciju za postavljanje najviših standarda kvaliteta i vrijednosti. Posljednjih godina otkriće novih klasa i modifikacija RNK potaknulo je naučnike za velikim brojem istraživanja usmjerenih na RNK. NEB nudi široki spektar reagensa za pročišćavanje, kvantifikaciju, detekciju, sintezu i manipulaciju sa RNK. Saznajte više o NEB produktima za sintezu RNK ovdje.

Trebate li povećanu osjetljivost i specifičnost iz RNK? Imate li sve manju količinu ulazne RNA? Nova generacija RNK knjižnih kitova reformulirana je u svakom koraku, što rezultira višim prinosima visokokvalitetnih knjižnica i tako omogućava korištenje manjih ulaznih količina i manje PCR ciklusa. Više se informišite o NEB Ultra II RNA kitovima ovdje.

Monarch kitovi su dostupni i za DNK i RNK.

Pod motom ''naučnik za naučnika'', NEB je poznat po dosljednom pružanju nenadmašne tehničke podrške, a nudi i brojne aplikacije, koje svakako možete iskoristiti u svom radu.
Cell Signaling Technology


Kao jedan od lidera u proizvodnji antitijela CST razumije važnost korištenja antitijela s visokim razinama specifičnosti i dosljednosti. To je razlog što se na CST antitijelima obavljaju brojne provjere valjanosti za više aplikacija.

CST naučnici koji proizvode ova antitijela također pružaju klijentima tehničku podršku, pomažući im dizajnirati eksperimente, otkloniti probleme i postići pouzdane rezultate. Posvećuju pažnju potrebama i nastoje u potpunosti razumijeti klijenata kao istraživača.


Rigorozna provjera procesa validacije daje vjerodostojne i ponovljive rezultate sa minimalnim utroškom vremena, uzoraka i reagensa.

CST nudi detaljne protokole, tako da možete početi svoje eksperimente vrlo brzo i lako, kao i brojne aplikacije.

Sve nove proizvode CST možete pogledati ovdje.Iskreno se nadamo da će neki od proizvoda NEB i CST, ako nisu do sada, uskoro biti korišteni i u Vašoj laboratoriji.

Za sva dodatna pitanja i pomoć oko prodajnog programa NEB i CST kontaktirajte nas, a mi ćemo poduzeti sve kako bi smo uz zajedničku suradnju pronašli adekvatno rješenje.


Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.