Novosti

Prvo smo osvojili Europu, sada Podravje!

22.10.2020.

Prošle godine Mikro + Polo osvojio je laskavu europsku poslovnu nagradu za razvoj posla i zaposlenika u europskoj konkurenciji. Ove godine dodali smo titulu Najboljeg poslodavca Podravja, koju je odabralo stručno povjerenstvo časopisa Večer. Nagrade predstavljaju priznanja koju javnost dodjeljuje firmama čije dobre prakse mogu poslužiti kao primjer drugima. Naravno, jako smo sretni i ponosni na njih, ali još smo ponosniji što smo uspjeli izgraditi kulturu uzajamnog poštovanja, podrške i brige za zaposlenike u firmi. U svom radu slijedimo izreku Richarda Bransona: "Ako se firma dobro brine o svojim zaposlenicima, izvrsno će se brinuti i o svojim kupcima."

---> Pogledajte VIDEO NAGRADE

Pogreške su privilegija aktivnih, napisali smo u našoj brošuri o kulturi firme "Naša kemija". Naravno, ponekad nam i to nedostaje - ali trudimo se biti bolji svaki dan, otklanjati nesporazume i slušati inicijative koje predlažu naši zaposlenici. Bez njih, ne bi bilo ni nas! A naši se napori odražavaju u prometu kojeg ostvarujemo.

Ponosni smo što nas povezuje mikropolotin - naš hormon suradnje, timskog rada, solidarnosti i predanosti.
Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.