Novosti

3. međunarodni kongres zelene biotehnologije

27.10.2021.

Obzirom da smo kompanija sa visokim rejtingom, kako u Sloveniji tako i u BiH, prioritet nam je zadovoljstvo kupaca. Nastojimo biti uz njih na svaki mogući način.

Uvijek nam je drago kada ih možemo podržati u važnim stvarima koje će imati odjeka ne samo u našoj državi, nego i u regionu, pa i šire.

Tako je bilo i ovog septembra. Bili smo sponzori 3. međunarodnog kongresa zelene biotehnologije (The Third International Green Biotechnology Congress), organizovanog od strane Instituta za genetički inženjering i biotehnologiju - INGEB. Kongres je okupio renomirane naučnike iz biotehnologije, genetike i molekularne biologije.

Uz brojna predavanja, usmene i poster prezentacije, nastojalo se doći do važnih zaključaka: Da li su pouke koje smo naučili tokom pandemije COVID-19 esencijelne za buduće adaptacije u nauci i društvu, te da li su rješenja skrivena u zelenoj biotehnologiji kroz jačanje kapaciteta za istraživanja, inovaciju i distrubuciju znanja i vještina? Može li zelena biotehnologija igrati ulogu u našem post COVID-19 oporavku?

Naravno sve je bilo na nivou, a mi smo ponosi što smo bili dio ovog značajnog događaja.Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.