Novosti

Šetali smo sa cvijećem

27.07.2022.

U Mikro+Polo smo svjesni pozitivnog utjecaja sobnih biljaka na naše blagostanje. Budući da brinemo o okolišu, nije dolazilo u obzir da ne obilježimo međunarodni dan »Prošetaj svoju sobnu biljku« u našoj kompaniji.

Ovog smo dana još više pažnje posvetili našim zelenim prijateljima i presadili biljke kojima je to bilo potrebno. Danas su naši uredi već postali zeleniji nego u svakodnevnom životu. Zbirka keramike raste iz godine u godinu, ali smo ipak najponosniji na Benjamina koji ima više od 15 godina.

Naravno, nije moglo bez prave šetnje po društvu. Uposlenici su zgrabili najbližu i najslađu lončanicu i iznijeli je na svjež zrak. Uvijek se trudimo spojiti ugodno  s korisnim. Sve je tako lako kada uz sebe imate tako dobrog idejnog vođu, našeg Jana Robina, koji je na Instagramu s više od 60 hiljada pratitelja poznatiji pod imenom @botanistbyheart.

Ako mislite da je izvođenje sobne biljke u šetnju dvorcem, parkom ili čak na posao preekstremno, možete je barem pohvaliti na društvenim mrežama ili je barem premjestiti na balkon, gdje će uživati na svježem zraku i primati malo više svjetla.

Dan »Prošetaj svoju sobnu biljku« prilika je da provedete više vremena sa svojim zelenim sustanarima i razmislite o tome što Vi kao pojedinac možete učiniti za zeleniji okoliš. Ili ako još niste vlasnik sobnih biljaka, iskoristite ovaj dan za kupnju svoje prve lončanice.

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.