Novosti

Uspješan nastup na sajmu Achema 2022

27.08.2022.

Entuzijazam se iz Münchena prenio u Frankfurt


I stigla je ACHEMA – Svjetski forum i vodeći sajam za procesnu (Forum and Leading Show for the Process Industries).. Sajam se održao od 22. do 26. augusta 2022. u Frankfurtu na Majni u Njemačkoj i smatra se najvećim sajmom u ovom području. Bili smo među više od 2200 izlagača iz 50 zemalja. Ne slučajno, već svjesnom odlukom koja se počela razvijati prije nekog vremena.

Nakon uspješnog sajma ANALYTICA, stavili smo sve karte na stol i pregledali gdje još imamo potencijala za napredak. Bilo je mnogo ideja. Vrijeme je prolazilo brzinom svjetlosti i evo datuma kada je Achema otvorila svoja vrata.

Prvi pametni namještaj na svijetu brenda LAB INTERIOR s ugrađenim sistemom PREGL DIGITAL ugledao je svjetlo dana u Frankfurtu i oduševio posjetitelje Acheme. Naš sajamski tim ponovno je briljirao u DH fashion modi, a njezina pozitivnost i jedinstvenost dobila je čak 2 sekunde dugačak kadar u službenom ACHEMA filmu.

Iako se utisci uspjeha sajamskih nastupa u 2022. godini, još nisu slegli, već se igramo s novim idejama koje ćemo predstaviti u novoj sajamskoj sezoni 2024. godine.Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.