Reklamacije

Reklamacije uvažavamo u roku od 8 dana od prijema robe. Kasnije reklamacije, nažalost nećemo uvažiti.Postupak reklamacije

Prvi korak

U slučaju reklamacije potrebno je ispuniti reklamacijski zapisnik.


Drugi korak

Ispunjeni obrazac pošaljite na adresu Mikro+Polo d.o.o., Kolodvorska 11 a, 71000 Sarajevo, odjeljenje za reklamacije ili elektronski na mail: bih@mikro-polo.com. (Radi lakšeg i bržeg rješavanja problema reklamacije, potrebno je na obrascu navesti sve podatke koji imaju oznaku *).


Treći korak

Ukoliko je reklamacija opravdana, dodjeljujemo Vam broj reklamacijskog zapisnika, o kojem Vas informišemo telefonski ili putem e-maila.


Četvrti korak 

Nakon povrata robe potrebno je priložiti ispunjeni obrazac za reklamaciju sa brojem reklamacijskog zapisnika, koji ste prethodno dobili od nas.

O svim pojedinostima i informacijama u vezi Vaše reklamacije ćemo Vas obavijestiti. Ne snosimo troškove poštarine.

Oštećene pošiljke

U slučaju da ste po prijemu robe primjetili neka oštećenja, kao što su oštećenja ambalaže, nedostatak dijela isporuke ili ako je u pitanju neko oštećenje na robi, molimo Vas da nas o tome obavijestite na telefon 033 976 960 ili putem maila bih@mikro-polo.com. Paket sa robom je potrebno ostaviti u stanju kakvo je bilo po prijemu. Kod dostavne službe, koja je izvršila ispuruku (GLS, Cityexpress, Intereuropa) ćemo pokrenuti postupak reklamacije i zajedno sa njima pokušali riješiti problem u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, molim Vas da pozovete naš odjel za reklamacije na telefon 033 976 960 ili nam pišite na mail: bih@mikro-polo.com.

 

Želite proizvode naručiti preko interneta?

> posjetite market.mikro-polo.si >

Na web aplikaciji predstavljamo oko 500.000 proizvoda. Naručivanje proizvoda za Vaš laboratorij nikada nije bilo brže i jednostavnije.
Šta više za svaku kupovinu preko interneta garantujemo 3% niže cijene!
Također, sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Možete nas kontaktirati na e-mail adresu: podpora@mikro-polo.si.